MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Liviu Dragnea a petrecut Paștele la Sinaia, alături de iubită și fiul său

Distribuie

Liviu Dragnea a petrecut Paștele la Sinaia, alături de iubita sa, Irina Tănase, și fiul său, Valentin, care a venit cu prietena lui, potrivit Antena3.ro. Liderul social-democraților a preferat, anul acesta, să stea în țară cu ocazia sărbătorilor pascale.

Liderul PSD a mers în staţiunea Sinaia alături de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de fiul său, Valentin, şi de prietena acestuia.

Dragnea nu a vrut să stea de vorbă cu presa la mânăstire, iar după 40 de minute petrecute acolo, s-au retras cu toții la Castelui Foișor.

Anul trecut, Liviu Dragnea și-a petrecut vacanța de Paște peste hotare, într-un loc exotic. Presa relata, atunci, că Șeful PSD a fost însoțit în vacanță de iubita sa, Irina Tănase, și a călătorit la clasa economic. Hotnews preciza că Dragnea a fost văzut într-o cursă cu destinața Qatar. Acesta urma să-și petreacă Paștele în Insulele Maldive, iar Doha era doar o escală spre insulele din Oceanul Indian.

Pe de altă parte, s-a mai zvonit că Liviu Dragnea şi-ar fi petrecut vacanţa de Paşte în Brazilia.

La Congresul Extraordinar al PSD din luna martie, Irina Tănase a venit împreună cu premierul Viorica Dăncilă și a stat în primul rând, alături de ceilalți lideri al partidului.

Premierul Viorica Dăncilă a descris-o pe Irina Tănase ca fiind „o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă, modestă”. Mai mult, noul președinte executiv al PSD s-a oferit să fie naș, dacă Liviu Dragnea o ca cere în căsătorie pe Irina care este cu 30 de ani mai tânără decât el.

Și Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a spus despre Irina Tănase că ar avea profil de Primă Doamnă.

Și alți politicieni au petrecut sărbătorile acasă. Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat, duminică, la slujba de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu.

Şeful statului şi soţia sa, Carmen Iohannis, au ajuns la Biserica ”Sfânta Treime” din Sibiu în jurul orei 10.00, cei doi venind aici şi duminica trecută, atunci când a fost celebrat Paştele catholic.

În 2018, Paștele ortodox și cel catolic s-au sărbătorit la o săptămână distanță, iar același lucru se va întâmpla și anul viitor.

În 2019, Paștele ortodox se va sărbători pe 28 aprilie, în vreme ce catolicii vor sărbătorii Învierea Domnului cu o săptămână mai devreme, pe 21 aprilie.

Citește și: EXCLUSIV. În 1986, inginerul Radu Petrovici a avut curajul să stea în blocul care a fost mutat 14 metri. ”A durat cinci ore și n-am simțit nimic!”

Citește mai multe despre irina tanase, Liviu Dragnea, Valentin Dragnea și slujba de inviere pe Libertatea.

Comentarii