MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 12:18 , de Valentina Postelnicu

Dăncilă, despre iubita lui Dragnea: ”Este o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă, modestă”

Distribuie

Preşedintele executiv al PSD, Viorica Dăncilă spune că iubita preşedintelui partidului, Irina Alexandra Tănase, care a stat în primul rând la Congresul din 10 martie, este un om deosebit, cu bun simţ, o ”domișoară decentă”, care a susţinut echipa formaţiuni la această reuniune.

Întrebată cum s-a văzut faptul că Irina Tănase, prietena preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a stat în primul rând la congres, Dăncilă a răspuns: „Este un act de normalitate, este un lucru care se întâmplă în orice ţară europeană, nu văd de ce acest lucru şi trebuie să îndreptăm atâtea lucruri otrăvite, nu e de normalitate. Este o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă, care a stat alături de noi şi a susţinut echipa PSD Pe mine mă bucurat acest lucru. E un om deosebit, o fată inteligentă cu bun simţ, modestă şi cred că acest lucru s-a observat și în cadrul congresului”, a arătat premierul, la sediul central al PSD.

Viorica Dăncilă a evitat să dea un răspuns, când a fost întrebată dacă îi va cununa pe cei doi. „Nu cred că trebuie să răspund la această întrebare, a fost o ipoteză ieri, am răspuns”, a spus ea.

Și preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, este bucuros în shimb să le fie naş celor doi: „Orice nuntă e un prilej de fericire. Evident, cu siguranţă (n.r. îi va cununa)”, a spus Oprişan

Viorica Dăncilă spunea, duminică, la Antena 3, că ar accepta să fie nașa de cununie a lui Dragnea și că este un gest de nomalitate faptul că iubita lui Liviu Dragnea a venit la Congresul Extraordinar al PSD.

Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea s-a aflat alături de președintele PSD la marele eveniment la care participă peste 4.000 delegați din întreaga țară: Congresul Extraordinar al partidului, în care se va alege o nouă conducere.

Aceasta a ajuns la Sala Palatului puțin înainte de șeful PSD, împreună cu premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei, Gabriela Firea și comisarul european Corina Crețu. S-a așezat în primul rând al Sălii Palatului, alături de ceilalți membri din conducerea PSD și aproape de președintele Liviu Dragnea, care a și salutat-o, în momentul în care a început Congresul.

Citește și: EXCLUSIV/Gabriel Cotabiță a lăsat baltă spectacolul omagial Mădălina Manole din cauza banilor! A plecat în Italia pentru 3.000 de euro

Loading...
Comentarii