MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 11:56

Gabriela Firea, despre iubita lui Liviu Dragnea. Irina Alexandra Tănase ar avea profil de Primă Doamnă / VIDEO

Distribuie

Gabriela Firea, despre iubita lui Liviu Dragnea. Vicepreședintele PSD crede că Irina Alexandra Tănase ar avea profil de Primă Doamnă, în cazul în care Liviu Dragnea ar urma să se căsătorească cu tânăra de 25 ani.

Prezentă la prima ședință a noii conduceri, aleasă după Congresul de sâmbătă de la Sala Palatului, Gabriela Firea a fost întrebată dacă Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, are profil de Primă Doamnă a României.

„De ce nu? Eu aş zice că da', a afirmat Gabriela Firea.

Tânăra de 25 de ani îl susține pe Liviu Dragnea în activitatea politică și se implică pentru a-l ajuta pe liderul PSD în organizarea unor acțiuni.

„Mi s-a părut absolut normal, se iubesc. Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea. Și eu îl susțin pe soțul meu', a spus Gabriela Firea.

Primarul general, care este și vicepreședinte PSD, a spus că o știe de la anumite evenimente pe Irina Alexandra Tănase, pe care o descrie drept o persoană implicată.

„Este o tânără care cred că este de viitor în sensul că mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă bine. Ne cunoaştem şi de la alte evenimente private. (…) Ştiu că a ajutat foarte mult la organizarea unor evenimente caritabile, umanitare, de Crăciun sau de Ziua Femeii', a menționat Gabriela Firea.

Despre posibilitatea de a fi nașă în cazul în care Liviu Dragnea se căsătorește cu Irina Tănase, Firea a spus că îi lasă această onoare Vioricăi Dăncilă,  care s-a pronunţat deja în favoarea unui astfel de eveniment.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost alături de liderul social-democrat la Congresul Extraordinar al PSD. Irina Alexandra este mai tânără cu 30 de ani decât Dragnea, pe care l-a însoțit pe parcursul evenientului care a avut loc sâmbătă, la Sala Palatului din Capitală.


Citește și REPORTAJ VIDEO de la Congresul PSD/ Dragnea s-a reîncărcat cu ,,forța binelui', disidenții au fost executați


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii