Mergi direct la conținut »
UPDATE / Locomotiva unui tren a deraiat în Harghita. Traficul feroviar a fost reluat după aproape nouă ore
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / Locomotiva unui tren a deraiat în Harghita. Traficul feroviar a fost reluat după aproape nouă ore

UPDATE / Locomotiva unui tren a deraiat în Harghita. Traficul feroviar a fost reluat după aproape nouă ore

Locomotiva unui tren a deraiat Harghita. Traficul feroviar este întreruptpe magistrala 400, între Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului.

De Dana Aramă,

UPDATE ora 15:00. Traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 400, între Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului, la aproape 9 ore de la incidentul în care o locomotivă a deraiat, transmite News.ro.

Traficul feroviar a fost oprit pe magistrala 400, între Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului, din cauza unui tren rămas pe linie, după ce locomotiva acestuia a deraiat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 6:00, când a deraiat locomotiva trenului Regio 4504, care circulă pe ruta Topliţa-Braşov.

Locomotiva unui tren a deraiat în Harghita: în tren se aflau 60 de pasageri

Purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a declarat că în tren se aflau 60 de pasageri, care au fost preluaţi de maşini şi transportaţi la destinaţie, iar până să fie preluaţi aceştia au aşteptat în vagoanele încălzite ale trenului.

În urma incidentului, traficul feroviar a fost închis între staţiile Izvorul Mureşului – Izvorul Oltului, iar trenurile care ar urma să circule pe acea rută în prima parte a zilei vor fi direcţionate pe ruta Braşov-Teiuş-Războieni-Cluj Napoca.

Circulaţia trenurilor este adaptată în cursul acestei zile la condiţiile meteo nefavorabile.

 

Close
Închide
  Close