03 Mar. 2018 12:00

O mamă și-a văzut copiii aproape decapitați, dar a mers mai departe. Cum s-a întâmplat totul și ce a urmat

Distribuie

Nici în cele mai înfiorătoare coșmaruri sau halucinații nu și-ar fi putut imagina Marina Krim, mamă a trei copii, că într-o zi normală de octombrie avea să meargă acasă și să-și găsească doi dintre copii morți, în cadă, într-o baie de sânge.

Venise acasă, într-un apartament de lux din New York, împreună cu Nessie, celălalt copil, de la un curs de înot. A văzut luminile stinse, dar nu s-a panicat inițial, pentru că știa că îi lăsase pe Lucia, de 6 ani, și pe Leo, de 2, pe mâini bune. De doi ani în viața lor era Yoselyn Ortega, de 55 de ani, bona dominicană careia nu avea nimic să-i reproșeze.

Aproape decapitați

Dar când a intrat în baie, împreună cu Nessie, a văzut cum arată iadul. Copiii ei zăceau fără viață, în cadă, într-o baltă de sânge, cu ochii larg deschiși. Leo avea 6 lovituri de cuțit, iar Lucia 30. Se luptase pentru viața ei. Cu secunde înainte să fie înjunghiată își dăduse seama ce se întâmpla și a ripostat atât cât i-a permis trupul ei micuț. Degeaba. Ambii copii aproape că erau decapitați.

Alături, lângă cadă, o privea cu ochi bolnavi bona, care încerca să-și ia viața. Așteptase ca Marina să vină acasă, pentru a se sinucide în fața ei, ca să-i vadă reacția.

Ca în transă, Marina a luat-o pe Nessie de mână și a ieșit din baie și apartament. Portarul a fost cel care a sunat la Poliție.

La proces, care abia acum a început, la peste 5 ani de la oribila crimă, Marina a povestit că își amintește că țipa incontrolabil, repetând obsedant: ”Tocmai mi-am văzut copiii morți”.

Citește continuare pe Libertatea pentru femei.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 19 iunie 2018. Vărsătorii au senzația că au scăpat de griji
Loading...
Comentarii