Mergi direct la conținut »
Mama care nu îi oferă niciodată cadouri de Crăciun copilului ei: "Nu vrem să îl răsfățăm"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mama care nu îi oferă niciodată cadouri de Crăciun copilului ei: "Nu vrem să îl răsfățăm"

Mama care nu îi oferă niciodată cadouri de Crăciun copilului ei: „Nu vrem să îl răsfățăm”

O mamă s-a transformat în Grich, după ce a decis să nu-i mai cumpere niciodată cadouri de Crăciun băiețelului ei.

Lisa Norman (31 de ani) s-a săturat ca sărbătorile de la sfârșitul anului să devină ”un exercițiu dezgustător de consumerism”. Mai multe studii arată că o familie obișnuită din Marea Britanie cheltuie aproximativ 540 de lire pe cadouri.

Astfel, în loc să cheltuie bani pe cadouri, Lisa pune banii într-un cont bancar pentru a-i cumpăra fiului ei, Neil, prima casă.

„Toată lumea postează fotografii cu cadourile pe care le primesc de Crăciun. Există o presiune uriașă pe părinți să cumpere cadouri copiilor. Este ridicol! Nu ne chinuim financiar, dar credem că banii pot fi folosiți în alte scopuri. Nu vrem să îl răsfățăm cu lucruri de care nu are nevoie, așa că nu îi cumpărăm nimic”, a spus femeia.

Neil a fost născut prematur, iar doctorii se așteptau ca el să moară în câteva minute de la naștere, însă acum este un copil perfect sănătos.

Lisa susține că cel mai mare cadou pe care îl poate avea familia sa este ca Neil să crească fericit și sănătos.


CITEȘTE ȘI: Prințesa „Regelui”! Gică Hagi, cu ochii în lacrimi după ce și-a văzut fiica pe scenă. Kira a jucat-o magistral pe Martha Bibescu


FOTO: FACEBOOK

Close
Închide
  Close