Mergi direct la conținut »
Mănâncă de 22  de ani doar cartofi și cârnați

Daniel Pennock, un bărbat de 26 de ani din Anglia, se confruntă cu o problemă mai ciudată. Acesta cere disperat ajutor să-și vindece o tulburare de alimentație din cauza căreia de 22 de ani mănâncă doar cârnați și cartofi.

Britanicul susține că a fost un om normal până la vârsta de patru ani, când mânca variat,  însă de atunci nu a mai putut să mai mănânce altceva decât cartofi și cârnați. Daniel susține că acesta nu este un moft,  ci că pur și simplu i se face rău dacă mănâncă altceva. Singurele lucruri pe care le mai poate consuma din când în când sunt merele și bananele.

“Nu cred că am mâncat în viața mea o legumă. Mănânc banane și mere, dar orice altceva îmi face rău fizic”, susține omul. Daniel a povestit pentru presa britanică că obiceiul lui nesănătos a început chiar să-i afecteze viața, iar fosta lui iubită l-a părăsit pentru că s-a săturat de stilul lui de viață nesănătos.

***EXCLUSIVE***

Britanicul caută acum ajutor și speră ca cineva să îl ajute să scape de această dieta neobișnuită pentru a putea să ducă și el o viață normală. Ba mai mult,a cesta visează să devină chiar și antrenor de fitness.

El va apela și la hipnoterapia în încercarea disperată de a-și rezolva problema.

 

Fotografii: Northfoto

Close
Închide
  Close