Mergi direct la conținut »
Maneaua lui Guță nu a fost comandată de PSD, susține președintele filialei Cluj. Ce ascultă Horia Nasra
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Maneaua lui Guță nu a fost comandată de PSD, susține președintele filialei Cluj. Ce ascultă Horia Nasra

Maneaua lui Guță nu a fost comandată de PSD, susține președintele filialei Cluj. Ce ascultă Horia Nasra

Maneaua lui Guță „Victorie PSD” nu a fost comandată de partid, a declarat președintele PSD Cluj, Horia Nasra. Până acum, nici un oficial al partidului nu a afirmat clar dacă a existat o implicare a social-democraților în piesa cântată de manelist. Doar deputatul Cătălin Rădulescu s-a declarat încântat de maneaua de laudă. Însă, președintele PSD Cluj a ținut să precizeze că ascultă alte genuri de muzică, precum „populară și rock”.

De Mihai Niculescu,

Deputatul PSD susține că videoclipul lui Nicolae Guță nu este asumat de PSD, dezvăluind că preferă alt gen de muzică și că a ascultat piesa intitulată „Victorie PSD!” cu zâmbetul pe buze, arată monitorulcj.ro.

Eu nu ascult nici manele, nu-l ascult implicit nici pe Guță. Ascult muzică populară și rock, nu-mi plac manelele. Prin urmare, fiecare poate să asculte orice, nu cred că este un videoclip asumat de PSD, de fapt știu sigur că nu este. Repet, oricine poate să asculte orice dorește, eu nu ascult manele! Nu este comandat oficial de Partidul Social Democrat, nouă, social-democraților ne place muzica populară, suntem mai aproape de valorile românilor. Am ascultat-o așa, râzând, mie personal nu-mi plac manelele”, a declarat Horia Nasra.

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD s-a declarat încântat de manea. „O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guță despre PSD! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot! Bravo, Guță!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook, încărcând și clipul cu maneaua pe pagina sa.

În urmă cu câteva zile, Neversea a obținut eliminarea de pe Youtube a piesei lui Guță, pentru încălcarea drepturilor de autor, dar clipul a fost încărcat și pe alte conturi.


Citește și: Noaptea Muzeelor 2019. Lista muzeelor din București participante la Noaptea Muzeelor și evenimente din țară


 

 
 
Close
Închide