MENIU CAUTĂ

Maria Grapini a scris pe Facebook că a născut ”în urmă cu câteva ore”, deși fiul ei are 39 de ani

Distribuie

Europarlamentarul Maria Grapini a scris, vineri, pe Facebook, într-o postare care se dorea emoționantă, că îi urează numai bine băiatului ei în vârstă de 39 de ani. Eurodeputatul a scris că a dat viață fiului său "în urmă cu câteva ore".

„Azi este cea mai importantă azi din viaţa mea! Acum câteva ore am dat viaţă băiatului meu! La mulţi ani copilul meu! Dumnezeu ne-a ajutat să creşti mare, sănătos şi să ai parte de familia ta: Luca, Anna şi Anca! Te iubim şi pentru noi eşti sensul ultimilor 39 de ani! La mulţi ani, aşa cum îi doreşti! Sănătate şi fericire!”, a scris pe Facebook Maria Grapini, scrie Mediafax.

Maria Grapini, în vrâstă de 64 de ani, a fost ministru pentru IMM-uri și Turism, iar acum ocupă funcția de europarlamentar. Ea a fost criticată de nenumărate ori în presă pentru greșelile sale gramaticale din mesajele pe care le-a publicat pe Facebook.


CITEȘTE ȘI: A decis să-şi spele rufele în familie, iar acum are o afacere de un milion de euro! O poveste de succes care a început cu 10 rochii distruse la spălătorie


 

Citește mai multe despre maria grapini pe Libertatea.

Comentarii