MENIU CAUTĂ

Marilena Rotaru, jurnalist de televiziune, președinte al organizației ”Mișcarea pentru Regat și Coroană”, la ”Interviurile Libertatea”, astăzi, de la ora 12.00

Distribuie

Autor, documentarist, jurnalist de televiziune și monarhistă convinsă, Marilena Rotaru a semnat recent un comunicat de presă,  alături de alte patru organizații monarhiste, în care ridică mari semne de întrebare cu privire la anturajul de la căpătâiul Majestății Sale, regele Mihai I al României, aflat într-o grea suferință.

Semnatarii comunicatului acuză Casa Regală că l-au izolat pe Rege și că în numele lui ia decizii care nu aparțin monarhului și contrazic conduita sa publică din 1990 până în ultimii ani, după ce a căzut la pat. Monarhiștii afirmă că linia de succesiune la tronul României ar fi putut fi influențată de persoane din serviciile secrete, apropiate Casei Regale și că izolarea impusă fostului suveran este posibil determinată de acțiunea intrușilor.

Cunoscătoare profundă al vieții Regelui și al Familiei Regale, Marilena Rotaru va încerca să aducă adevărul mai aproape de Majestatea Sa, aflat în ultima perioadă a vieții sale pământești.


REPORTAJ / Câți aleși s-au vaccinat gratuit la Parlament. Deputat PNL: Fac naveta 500 de kilometri, dacă aș putea, aș veni pe cal la muncă (VIDEO)

Citește mai multe despre marilena rotaru și Interviu pe Libertatea.

Comentarii