Mergi direct la conținut »
Marius Ghilezan, jurnalist monarhist, la Interviurile Libertatea Live, de la ora 15.00
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Marius Ghilezan, jurnalist monarhist, la Interviurile Libertatea Live, de la ora 15.00

Marius Ghilezan, jurnalist monarhist, la Interviurile Libertatea Live, de la ora 15.00

Marius Ghilezan este un monarhist incomod și carismatic.

Cunoscător profund al regimului  monarhic românesc, necruțător cu detractorii de ieri și de azi ai Regelui Mihai, incoruptibil în încercările de cosmetizare a vieții și moștenirii dinastice a fostului Suveran, jurnalistul Marius Ghilezan luptă pentru adevărul absolut despre monarh și monarhie.

El formulează convingeri și sentințe, mai curajos și mai tranșant decât orice al supus spiritual al Majestății Sale și îl puteți vedea și asculta într-un interviu LIVE pe care îl va acorda Libertatea de la ora 15.00. Interviul va aborda teme actuale, precum instituționalizarea republicană – prin Parlamentul României – a unei entități exclusiv monarhiste, ”Coroana Regală a României”.

Marius Ghilezan consideră că această acțiune reprezintă unul dintre marile falsuri cu care începe postumitatea Regelui Mihai. Nu în ultimul rând, Marius Ghilezan va evoca personalitatea și însemnătatea istorică a Majestății Sale, în zilele premergătoare înhumării sale, sâmbătă, 16 decembrie, lângă mormintele înaintașilor, în cimitirul de la Mănăstirea Curtea de Argeș.

 

Close
Închide
  Close