Mergi direct la conținut »
Martin Schulz apare într-o reclamă din presa rusă drept ... "un expert în reparatul ferestrelor"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Martin Schulz apare într-o reclamă din presa rusă drept ... "un expert în reparatul ferestrelor"

Martin Schulz apare într-o reclamă din presa rusă drept … „un expert în reparatul ferestrelor”

O companie din Rusia l-a numit pe Martin Schulz, rivalul politic al cancelarului Angela Merkel la alegerile legislative din septembrie, drept un expert. Nu însă un expert pe plan politic, ci unul în reparatul ferestrelor. Mai precis, poza fostului președinte al Parlamentului European apare într-o reclamă despre o companie care repară ramele de ferestre, relatează The Moscow Times.

Reclama cu poza lui Martin Schulz a fost publicată într-un ziar rus în luna aprilie, însă a trecut neobservată până acum. Potrivit reclamei, Martin Schulz are o sosie care este expertă în reparatul ramelor de ferestre și care se numește Tim Erikson.

„Nu recomand schimbarea ramelor de lemn cu cele de plastic”, spune acesta, în reclamă, lângă o poză cu Martin Schulz zâmbitor.

Contactacți de publicația Der Spiegel, reprezentanții companiei din reclamă susțin că bărbatul nu este Martin Schulz, ci Tim Erikson, care este cât se poate de real. Mai mult, reprezentanții firmei susțin că nici măcar nu au auzit de numele Martin Schulz.


Citește și: EXCLUSIV/ Irinel face tot ce poate să-i aline Irinei dorul de mamă! Moni și-a exclus fiica din toate planurile!


Close
Închide
  Close