MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 15:32

Mărturiile cutremurătoare, făcute de Alina, românca atacată cu acid în Italia. „M-am gândit numai la fiul meu”

Distribuie

Alina Emilia Paval, românca atacată cu acid de fostul iubit pe o stradă din Italia, a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit. Cu lacrimi în ochi, tânăra de 30 de ani a făcut mărturisiri cutremurătoare, după ce a fost la un pas de moarte.

Viața româncei s-a schimbat pe 17 noiembrie, după ce a fost atacată de fostul iubit pe o stradă din orașul italian Civitanova Marche, sitaut pe malul Mării Adriatice.

Bărbatul de origine macedoneană a decis să se răzbune, după ce Alina a decis să se despartă de el. Individul de 32 de ani a urmărit-o pe Alina și a aruncat cu o sticlă cu acid înspre ea. Din fericire, mare parte din substanța toxică a ajuns pe geaca româncei, iar câțiva stropi i-au afectat ochiul stâng.

Rănită și extrem de speriată, Alina s-a refugiat într-un restaurant, însă a fost urmărită de agresor. Înarmat cu un cuțit, individul a înjunghiat-o de trei ori.

Cu lacrimi în ochi, românca a vorbit pentru prima oară în cadrul emisiunii Quarto Grado de la Mediaset despre coșmarul pe care l-a trăit.

„Am crezut că o să mor. Am simţit că totul s-a sfârşit. Îmi era foarte greu să respir şi strigam după ajutor, însă nu reuşeam să vorbesc. În acele momente cumplit nu m-am gândit decât la fiul meu”, şi-a început Alina mărturia în lacrimi.

Tânăra de 30 ani a mărturisit că, deși se despărțise de macedonean, acestea a continuat să o urmărească. Așa s-a întâmplat și în seara de 17 noiembrie, când bărbatul a vrut să o ucidă.

„După ce mi-a aruncat acidul în faţă, am fugit într-un restaurant şi am încercat să mă spăl cu apă. M-a urmărit şi m-a înjunghiat în abdomen, iar apoi în spate. De două ori. Cel care m-a salvat a fost proprietarul restaurantului. Dacă nu era el, eu astăzi nu mai eram, iar fiul meu nu mai avea mamă”, a povestit românca.

Cine este agresorul Alinei, românca atacată cu acid și înjunghiată în Italia

În prezent, Alina s-a întors în România pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu fiul ei şi familia sa.

Potrivit medicilor, tânăra a suferit leziuni la ochiul stâng, iar vederea ei a fost afectată serios.

Agresorul româncei a fost arestat şi este judecat pentru tentativă de omor.

sursă foto: Mediaset


Citește și REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego


 

Citește mai multe despre Italia pe Libertatea.

Comentarii