MENIU CAUTĂ

VIDEO | Mărturii șocante de la atacul armat din Las Vegas. Dan Bilzerian, supranumit „regele Instagramului”: „O fată a fost împușcată în cap”

Distribuie

Martorii atacului din Las Vegas au povestit clipele de groază pe care le-au trăit, după ce un bărbat a deschis focul. Atacul a avut loc în timpul unui festival de muzică, desfășurat în aer liber, în apropiere de hotelul Mandalay Bay. Sute de oameni au fugit cuprinși de panică, după ce s-au auzit primele focuri de armă. Suspectul atacului armat a fost anihilat de autorități. 

Mulți oameni au povestit că au crezut, inițial, că este vorba despre un foc de artificii. În scurt timp, oamenii și-au dat seama că de fapt este vorba despre un atac armat. Sute de focuri de armă erau trase cu o armă automată în mulțimea de oameni. Bilanțul se ridică cel puțin doi morți și 24 de răniți, dintre care 14 se află în stare critică.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe înregistrări cu momentul în care focul a fost deschis. „O fată a fost împușcată în cap”, mărturisește Dan Bilzerian, cel supranumit „regele Instagramului”, într-o înregistrare. Fostul jucător de poker a reuşit să se filmeze în timp ce fugea din calea gloanţelor, alături de miile de oameni care participau la concert.

„Un bărbat a murit în brațele mele… sângera”, a afirmat un alt martor al atacului armat. Atacul armat a avut loc în timp ce cântărețul country Jason Aldean se afla pe scenă.

Inițial, mai multe focuri de armă s-au auzit în zonă, iar muzica s-a oprit pentru câteva momente, însă concertul a fost reluat. Imediat, alte focuri de armă au răsunat, iar oamenii au început să fugă să se adăpostească. Împușcăturile au durat câteva minute, a povestit un alt martor, potrivit The Guardian.


STENOGRAME/ Visul de latifundiar al unui proxenet „faultat” de DIICOT: „Pierdusem o jumate de milion. Tocmai când voiam să mă apuc să fac un bloc”

Citește mai multe despre împușcături și Las Vegas pe Libertatea.

Comentarii