Tesla a anunțat că pot fi date comenzi și din Polonia, Ungaria, Slovenia și România, potrivit auto-bild.ro.

Cât costă o mașină Tesla

Potrivit sursei citate, în cazul unui Model3 fără să adăugăm nicio opțiune, prețul afișat este de 40.380 euro. Pentru a plasa comanda trebuie depus un avans de 2000 de euro. Conform informațiilor de pe site livrarea mașinii ar urma să aibă loc în primele luni din anul 2020.

Versiunea de bază Tesla Model 3 disponibilă pentru România vine cu un acumulator care oferă o autonomie de până la 409 kilometri. În această versiune, Model 3 are nevoie de 5.6 secunde pentru a ajunge la 100 km/h și poate atinge o viteză maximă de 225 km/h.

Voucherul de 10.000 de euro din Programul Rabla Plus

Indiferent de versiune la interior Model 3 vine cu un ecran de 15 inchi, tapițerie din material textil și consolă centrală cu 2 porturi USB, plus conectivitate Wi-Fi și 4G. Pe lista dotărilor mai găsim blocuri optice full LED, şapte camere video, radar frontal și 12 senzori pentru tehnologiile de siguranță și Automatic Emergency Braking.

Posibilitatea de a comanda direct din România un model electric produs de Tesla este o veste bună pentru că cei interesați vor putea să folosească și ecotichetele oferite de statul român prin Programul Rabla Plus. În cazul autoturismului Model3 configurat de noi prețul ar putea să scadă cu 10.000 de euro prin folosirea unui astfel de ecotichet.

Citeşte şi:

Incendiu la acoperişul şcolii din Păru, județul Timiș, provocat de un trăsnet

Astăzi începe ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în Bucureşti

Cod galben de inundaţii în judeţele Hunedoara, Gorj şi Caraş-Severin

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși