MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 20:38

Medicii i-au spus de șase ori că suferă de astm, dar diagnosticul real este unul crunt. Povestea tristă a unei tinere de 19 ani

Distribuie

Sophie White, în vârstă de 19 ani, din Basildon, Essex, a avut dureri de piept și o tuse severă timp de trei luni. Ea a fost la medicul de familie de mai multe ori și de fiecare dată i s-a spus că suferă de astm. 

Studenta nu a renunțat în a căuta și alte opinii medicale, simțind că i se întâmplă ceva rău. După opt luni de chin, ea a reușit să descopere ce se întâmpla de fapt cu ea, potrivit mirror.co.uk.

O ecografie a arătat că Sophie avea o tumoare de 10 centimetri în piept. Ea a fost diagnosticată cu Limfom Hodgkin, o formă de cancer care afectează sistemul limfatic.

În luna septembrie a anului 2017 ea a fost trimisă la Teenage Cancer Trust, acolo unde a început tratamentul de care avea nevoie. Ea a trecut prin chimioterapie și radioterapie preț de mai multe ori.

„Îți cunoști corpul mai bine decât oricine, așa că ai încredere în ceea ce simți și mergi mai departe – până capeți răspunsurile de care ai nevoie. Luptă în continuare.”,  spune tânăra diagnosticată greșit de șase ori.

Din fericire, în vară, ea a primit vestea că răspunde la tratament și cancerul a intrat în remisie. Ea și-a reluat în prezent studiile la Biological Sciences at Reading University.


Poveste impresionantă! Simona a primit un rinichi, apoi, un soț. Viața după transplantul renal pentru prima pacientă operată la Iași


 

 

Citește mai multe despre Cancer, diagnostic, tumoare și tuse pe Libertatea.

Comentarii