Când un echipaj de poliție a ajuns, însă, la locul indicat de persoana apelantă au descoperit într-adevăr un tigru mare, închis într-o cușcă îngustă în garaj.

În apropiere erau lăsate câteva pachete cu carne, dar nu exista niciun alt semn că în acea casă ar fi locuit cineva.

Poliția a transferat animalul la un adăpost și au deschis o anchetă pentru a afla cum a ajuns tigrul în acea casă.

Polițiștii spun că persoana care a găsit felina nu locuia în casă și că a intrat acolo doar pentru a putea „fuma marijuana”.

Tigrii trăiesc în libertate în Asia de Sud și de Sud-Est și în estul Rusiei. Cele mai mari feline de pe pământ sunt pe cale de dispariție, iar WWF estimează că sub 4.000 de exemplare mai trăiesc în sălbăticie.

Foto: Twitter/Janel Forte


Citește și: 

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă