MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

MESAJ EMOŢIONANT ÎN VERSURI scris de familie pe crucea „Regelui” Cioabă! FOTO

Distribuie

Băieţii decedatului rege al romilor şi-au dorit ca amintirea tatălui lor să dăinuiască mereu în mintea celor care l-au cunoscut şi de aceea au dorit să-l cinstească cum se cuvine. Familia a dat comandă de un monument funerar din granit de Italia, în valoare de 15.000 de euro.

Pentru crucea care va fi înaltă de aproape 3 metri, băieţii, fetele şi soţia lui Florin Cioabă au ales un text în versuri emoţionant.

„Amintirea-ţi vie în suflet vom purta
Peste timp rege iubit tu vei exista
Dormi în Domnul suflet blând
Căci Isus Domul Păcii va veni curând
Dragostea noastra te va însoţi veşnic”

„A fost o lucrare amplă, pentru care a fost nevoie de nouă oameni, împreună cu care am muncit toată noaptea pentru ca astăzi să putem pleca înspre Sibiu. Aceste plăci din granit au fost tăiate la dimensiuni exacte pentru a se potrivi pe mormânt. Odată ce vom ajunge la cimitirul din Sibiu, doar le vom asambla şi le vom lipi cu un adeziv special, iar la final vom adăuga colţarele”, a precizat patronul firmei care confecţionează monumentul funerar al lui Florin Cioabă, potrivit glasul-hd.ro.

Crucea din granit negru şi plăcile din granit multicolor roşu, de Italia, pentru cavou, au fost încărcate în maşini cu care au plecat aseară înspre Sibiu atât patronul firmei din Simeria, cât şi câţiva dintre angajaţii săi, pentru a le monta pe mormânt.
Florin Cioabă va fi înmormântat în Cimitirul Municipal Sibiu, lângă mormântul tatălui său, unde familia sa a concesionat o parcelă de teren pentru 25 de ani.
(Capturi: Romania TV)

Citește mai multe despre Florin Cioabă, Florin Cioaba a murit și regele cioaba pe Libertatea.

Comentarii