MENIU CAUTĂ
05 Noi. 2015 15:05

Mesajul emoționant de mulțumire al unui olandez rănit în Colectiv, pentru o doctoriță de la Spitalul Militar

Distribuie

Dragă doamnă Pulbere,

Mi-ați îngrijit ochii vinerea trecută, după accidentul din clubul din București. Vreau să vă anunț că mă simt bine. Ochii mei nu s-au inflamat mult și nici măcar nu mă mai dor.

Acum m-am întors în Olanda, unde am mai fost internat o zi și o noapte și vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru tot ce ați făcut pentru mine. De asemenea, vă transmit complimentele specialiștilor olandezi, care mi-au spus că dvs și colegii dvs ați făcut o treabă deosebită și ați avut grijă de mine într-un mod care denotă multă pricepere și profesionalism.

Trebuie să învăț cum să trăiesc cu experiența prin care am trecut și îmi plânge inima pentru prietenii pe care i-am pierdut în incendiu, dar sunt recunoscător că eu am supraviețuit.
Dedicarea mea de a continua munca de dezvoltare pe care o fac în România, pentru cetățenii acestei țări (acum în regiunea de Nord-Est) a devenit și mai puternică.
Vă mulțumesc din inimă și vă doresc sănătate, iubire și fericire,

Drd.Willem Reek
În incendiul din Colectiv au murit 32 de persoane, altele 134 fiind în continuare internate, aproximativ 80 din acestea aflându-se în stare gravă și critică.
FOTO: www.refdag.nl

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii