Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Mike Pence după întâlnirea cu Viorica Dăncilă. I-a mulțumit pentru mesajul privind mutarea ambasadei din Israel
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mesajul lui Mike Pence după întâlnirea cu Viorica Dăncilă. I-a mulțumit pentru mesajul privind mutarea ambasadei din Israel

Mesajul lui Mike Pence după întâlnirea cu Viorica Dăncilă. I-a mulțumit pentru mesajul privind mutarea ambasadei din Israel

Vicepreședintele SUA, Mike Pence, a postat pe Twitter un mesaj în care vorbește despre întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă și îi mulțumește acesteia pentru mesajul privind mutarea ambasadei României la Ierusalim.

”M-am bucurat să mă întâlnesc săptămâna aceasta cu premierul român Viorica Dăncilă, un aliat NATO şi prieten. Am avut ocazia să-i mulţumesc pentru parteneriatul său puternic cu SUA şi decizia ei de a muta ambasada României la Ierusalim”, a scris Mike Pence pe contul său de Twitter.

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat în perioada 23-26 martie o vizită în Statele Unite ale Americii, în timpul căreia a participat la întrunirea anuală a American Israel Public Affairs Committee (AIPAC – comitetul americano-israelian pentru politici publice), ocazie cu care a avut întâlniri cu vicepreşedintele SUA, Mike Pence, cu secretarul pentru comerţ, Ross Wilbur, cu speakerul Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, precum şi cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

În timpul acestei vizite, Viorica Dăncilă a anunțat că Ambasada României din Israel va fi mutată la Ierusalim. În prezent, reprezentanța diplomatică a statului român se află la Tel Aviv. Premierul României a făcut acest anunț oficial în cadrul Conferinţei Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC).


Citește și: Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis a ratat șansa de a o pregăti pe Simona Halep în 2009, când a refuzat-o! ”Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus” (FOTO&VIDEO)


 

 
 
Close
Închide
  Close