Mergi direct la conținut »
Metoda cea mai simplă prin care a slăbit un bărbat! Nici nu te-ai fi gândit la așa ceva
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Metoda cea mai simplă prin care a slăbit un bărbat! Nici nu te-ai fi gândit la așa ceva

Metoda cea mai simplă prin care a slăbit un bărbat! Nici nu te-ai fi gândit la așa ceva

Cong Yan, un bărbat supraponderal din China, s-a gândit la o metodă inedită de a scăpa de kilogramele în plus, aceasta transformându-l într-o adevărată vedetă în țara lui.

 

Chinezul cântărea în urmă cu trei ani 115 kilograme, deși măsoară doar 1,63 metri, iar kilogramele în plus începuseră să-i afecteze sănătatea, fapt pentru care a decis că a venit momentul să facă ceva. El s-a gândit să-și îmbunătățească starea fizică printr-un exercițiu inedit: a început să se plimbe zilnic câte 1,5 kilometri, purtând pe cap o piatră, la început de 15 kilograme, iar ulterior de 40 de kilograme. Astfel, bărbatul a reușit într-un an să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme.

Imagini aici.

Multumit de metoda sa, Cong a continuat exercițiul, ajungând, în prezent, să facă plimbări de trei kilometri în timp ce poartă piatra pe cap. Acesta se plimbă cu ea de două ori pe zi și urca chiar și coboara 50 de trepte zilnic, reușind să ajungă la greutatea de 75 de kilograme. Yan susține că nu doar că a slăbit, dar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit considerabil.
Chinezul spune că poate să meargă cu piatra pe cap fără să o sprijine cu mână și fără să o încline timp de trei minute, iar acum vrea să intre cu performanța sa și în Cartea Recordurilor. Cong Yan a devenit o adevărată vedetă pe rețeaua de socializare Weibo, unde oamenii care îl văd postează poze cu el și îi spun „omul cu capul de fier”, în timp ce alții se arată îngrijorați de coloana lui considerând că greutatea pietrei e mult prea mare.

 

 

Close
Închide
  Close