Mergi direct la conținut »
Michelle Obama a dezvăluit că fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Michelle Obama a dezvăluit că fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro

Michelle Obama a dezvăluit că fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro

Soția fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, a spus într-un interviu acordat în cadrul emisiunii "Good Morning America", că s-a simțit "pierdută și singură" după ce a pierdut o sarcină acum 20 de ani. 

„Am simțit că am dat greș pentru că nu am știut cât se întâmplă de des ca femeile să sufere avorturi spontane. Stăm în durerea noastră, gândind cumva că suntem rupte”, a spus Michelle Obama, potrivit bbc.com.

„Acesta este unul dintre motivele pentru care cred că este important ca mamele tinere să vorbească atunci când pierd o sarcină”, a mai spus fosta prima doamnă a Americii chiar în săptămâna „European Fertility Week”.

Michelle Obama a mai spus că pe la vârsta de 35 de ani, ea a decis împreună cu soţul ei să opteze pentru fertilizarea in vitro pentru a rămâne însărcinată. Ea născut două fete, pe Malia (născută pe 4 iulie 1998) și Sasha (născută pe 10 iunie 2001).

„Ceasul biologic este real”, a mai spus în interviu fosta Primă Doamnă a SUA, potrivit căreia „cel mai rău lucru pe care ni-l putem face noi între noi, ca femei este să nu împărtăşim adevărul despre corpurile noastre, cum funcţionează şi cum nu funcţionează”, a mărturisit Michelle.


VIDEO/ Turneul din SUA anunțat cu surle și trâmbițe de Adi Sînă se desfășoară… în restaurante!


 

 

Close
Închide
  Close