De Adrian Ilie,

Întrebat dacă ar accepta un portofoliu de ministru în cazul în care moţiunea va trece, Tudose a răspuns: „Într-un guvern serios, da. (…) Cu un prim ministru serios la cap, cu un program întreg la minte”.

„Dacă nu se întâmplă nimic cu Guvernul, merg la Bruxelles, dacă e nevoie să stau pentru Guvern, rămân aici. Inclusiv varianta de premier… cu toate că nu este o dorinţă, nu îmi doresc acest lucru nici Sorin Cîmpeanu nu îşi doreşte acest lucru, dar dacă aşa se poate închide Guvernul, aşa vom face”, a menţionat Tudose, citat de Agerpres.

Pro România nu semnează moțiunea

În ce privește poziția Pro România față de moțiunea de cenzură, Mihai Tudose a precizat că, din cauza unor probleme de conținut, parlamentarii partidului nu vor semne moțiunea, dar o vor vota în plenul reunit.

”Vom vota pentru ca acest Guvern să plece. Argumentele pentru care susţin moţiunea începând de la dezastrul pe politică externă – tot tontoroiul acela cu mutatul ambasadei, care a dus la pierderea postului la ONU şi trecând prin situaţia actuală din ţară – plătim sume fabuloase din bugetele ministerelor pentru a lăuda autostrăzile pe care nu le avem, plătim o mulţime de bani pentru chestii pe care nu le avem, dar împrumutăm miliarde de euro în fiecare săptămână”, a argumentat Tudose.

Citește și:Pro România începe discuţiile pentru o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Mihai Tudose vrea guvern de uniune naţională

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni