De Adrian Ilie,

Întrebat dacă ar accepta un portofoliu de ministru în cazul în care moţiunea va trece, Tudose a răspuns: „Într-un guvern serios, da. (…) Cu un prim ministru serios la cap, cu un program întreg la minte”.

„Dacă nu se întâmplă nimic cu Guvernul, merg la Bruxelles, dacă e nevoie să stau pentru Guvern, rămân aici. Inclusiv varianta de premier… cu toate că nu este o dorinţă, nu îmi doresc acest lucru nici Sorin Cîmpeanu nu îşi doreşte acest lucru, dar dacă aşa se poate închide Guvernul, aşa vom face”, a menţionat Tudose, citat de Agerpres.

Pro România nu semnează moțiunea

În ce privește poziția Pro România față de moțiunea de cenzură, Mihai Tudose a precizat că, din cauza unor probleme de conținut, parlamentarii partidului nu vor semne moțiunea, dar o vor vota în plenul reunit.

”Vom vota pentru ca acest Guvern să plece. Argumentele pentru care susţin moţiunea începând de la dezastrul pe politică externă – tot tontoroiul acela cu mutatul ambasadei, care a dus la pierderea postului la ONU şi trecând prin situaţia actuală din ţară – plătim sume fabuloase din bugetele ministerelor pentru a lăuda autostrăzile pe care nu le avem, plătim o mulţime de bani pentru chestii pe care nu le avem, dar împrumutăm miliarde de euro în fiecare săptămână”, a argumentat Tudose.

Citește și:Pro România începe discuţiile pentru o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Mihai Tudose vrea guvern de uniune naţională

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur