Mergi direct la conținut »
Mihai Fifor anunță că Poliția va identifica și verifica toți transportatorii ilegali de persoane
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mihai Fifor anunță că Poliția va identifica și verifica toți transportatorii ilegali de persoane

Mihai Fifor anunță că Poliția va identifica și verifica toți transportatorii ilegali de persoane

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anunțat demararea de către Poliție a unei campanii de identificare și verificare a celor care fac transport ilegal de persoane. Campania Poliției este demarată după ce s-a descoperit că fetele din Caracal care au dispărut au fost răpite după ce s-au urcat în mașini ”la ocazie”.

De Adrian Ilie,

”Am dispus ca, începând de ieri, Poliția să înceapă identificarea și verificarea celor care fac transport ilegal de persoane în toată țara. Desfășurată timp de 8 zile în primă fază, acțiunea vizează depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane”, a anunțat Mihai Fifor, într-o postare pe Facebook.

Poliția va viza în special zonele de îmbarcare și debarcare a pasagerilor din stațiile pentru mijloacele de transport în comun, gări, autogări, precum și traseele de deplasare a acestor autovehicule.

”Polițiștilor rutieri, de ordine publică, de investigare a criminalității economice și de la transporturi li se vor alătura și specialiști ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă”, a mai spus Fifor.

Close
Închide
  Close