Mergi direct la conținut »
Mioara Roman împlinește 79 de ani și suferă cumplit. „Nu mai am nimic. Am sechestru pe tot”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mioara Roman împlinește 79 de ani și suferă cumplit. „Nu mai am nimic. Am sechestru pe tot”

Mioara Roman împlinește 79 de ani și suferă cumplit. „Nu mai am nimic. Am sechestru pe tot”

Mioara Roman împlinește 79 de ani, pe 19 aprilie, însă nu are prea multe motive de bucurie, mai ales că trăiește o dramă de când i s-a pus sechestru pe casele din Primăverii.

În prezent,  Mioara Roman locuiește într-un bloc modest, situat pe Şoseaua Chitilia. Fiica ei, Oana, a fost cea care i-a găsit în ultimul moment un acoperiş decent desupra capului. „Nu e în regulă ce s-a întâmplat. Eu am avut casa mea personală pe Calea Victoriei când a ajuns domnul Petre Roman la baricadă şi am moştenit de la mama una, în 2000. Şi nu mai am nimic. Din cauza unui tovarăş care s-a răzbunat pe noi. Mi-a pus sechestru pe tot. Casa moştenită am împărţit-o cu fratele meu şi cu sora mea. Începusem şi noi să facem după Revoluţie, la Sinaia, trei ziduri. Am sechestru pe tot”, Mioara Roman , potrivit Click.

Mioara Roman a avut două case, una situată în cartierul Primăverii şi alta, moştenire de familie, la Sinaia. Amândouă însă au fost trecute sub sechestru din cauza datoriilor uriaşe acumulate.

Citește și

Parlamentul European face praf propunerea Guvernului pentru Curtea Europeană de Conturi: Viorel Ştefan – o propunere politică. Nu respectă standardele înalte ale UE

 

Close
Închide
  Close