Mergi direct la conținut »
Miss Bikini se ține 4 martie la Păltiniș. Câștigătoarea pleacă la surf în Tenerife
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Miss Bikini se ține 4 martie la Păltiniș. Câștigătoarea pleacă la surf în Tenerife

Miss Bikini se ține 4 martie la Păltiniș. Câștigătoarea pleacă la surf în Tenerife

Cea mai frumoasă schioare care va concura pe 4 martie la Miss Bikini, pe pârtia de la Păltiniș, doar în costum de baie, va fi răsplătită cu o vacanţă în Tenerife, într-o tabără de surf.

Femeile interesate să obţină titlul de Miss Bikini pe zăpadă, se pot înscrie la concursul „Bikini Race”, doar în ziua competiţiei, între orele 9.30 şi 11.30.

Ineditul concurs de frumuseţe este alcătuit din patru probe: prezentarea concurentelor pe kat-walk, slalom schi sau snowboard, aruncare la ţintă şi traseu aplicativ. Concurentele vor fi nevoite să rămână îmbrăcate doar în costume de baie, timp de cinci ore, cât durează concursul.

Miss Bikini nu doar că trebuie să fie o bună schioare sau practicantă a snowboard-ului, dar trebuie să aibă şi precizia unui jucător de baschet. Într-una din probe, concurentele vor fi nevoite să arunce la coş, cu trei mingi, în timp ce ele se vor afla pe o bandă rulantă în mişcare.


Citește și: Darius Vâlcov, eminența cenușie din PSD. De la primar și ministru la consilier de stat, cu escale la DNA

Close
Închide
  Close