Mister elucidat! Mirii care apar în fotografiile găsite de Alex Gâlmeanu au fost identificați

02 decembrie 2016 15:58

Fotograful Alex Gâlmeanu a reușit să dea de urma mirilor care apar în fotografiile pe care le-a găsit pe film nedevelopat dintr-un aparat cumpărat online. De fapt, fratele miresei a contactat BBC pentru a lămuri acest mister, reatează postul de televiziune britanic.

Alastair Bremner a luat legătura cu jurnaliștii britanici pentru a-i informa că mireasa din fotografii este chiar sora lui, Kathleen. Pozele au fost realizate la nunta ei cu Pete Maloney. Din motive necunoscute, filmul nu a fost developat și a zăcut într-un aparat de fotografiat timp de aproape patru decenii, până recent, când aparatul a fost cumpărat de Alex Gâlmeanu.

Românul a developat pozele și apoi a publicat pe blogul său o postare în care a scris că vrea să identifice personajele. Extrem de rapid, povestea a apărut în presa britanică, fiind preluată de numeroase publicații, precum The Sun, Daily Mail sau chiar Huffington Post.

nunta, aparat Alex Gâlmeanu

Alex Gâlmeanu a crezut că nunta a avut loc în Scoția, însă locul se pare că este în sud-vestul Angliei, la Burleigh Court Hotel, în Gloucestershire.

Alastair Bremner a spus că părinții lui s-au mutat acolo din Scoția, unde a crescut el și sora sa. Astfel, fotografiile au fost suprinse la nunta surorii sale Kary și Pete Maloney. Din păcate, mariajul celor doi nu a fost unul fericit, iar cei doi s-au despărțit. “Sora mea locuiește în Cheltenham în acest moment. S-a căsătorit cu Pete, însă mariajul nu a durat mult, din păcate. Pete locuiește acum în Australia”, a mai povestit Alastair.

Dacă mirii au fost identificați, nu același lucru se poate spune și despre fotograf. Pozele ar fi fost realizate de un invitat la nuntă.

“Totul a evoluat foarte rapid, iar misterul este acum elucidat. După ce povestea a fost împărtășită de o mulțime de publicații britanice, zeci de oameni au sunat la BBC pentru a oferi indicii despre locul în care au fost realizate fotografiile. La scurt timp, un membru al familiei a contactat BBC pentru a spune cine sunt protagoniștii fotografiilor de nuntă”, a scris Alex Gâlmeanu, pe blogul său.

El a povestit ca va lua legătura cu familia, pentru a le trimite imaginile. Totodată, românul și-a exprimat dorința de a-l identifica și pe fotograf, pentur a înțelege de ce a fost abandonat acest film în aparat.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro