MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 13:48

Mobilizare prin SMS la DNA Ploiești. Ce mesaj au primit primarii PSD din Prahova de la Rareș Enescu

Distribuie

Consilierul județean Rareș Enescu ar fi trimis primarilor PSD din Prahova un mesaj ca fiind venit din partea deputatului PSD Laura Moagher în care le solicita ca joi să fie prezente câte cinci persoane în fața sediului DNA Ploiești. Moagher neagă însă că ar fi știut despre demersul lui Enescu. Până la această oră, Rareș Enescu nu a putut fi contactat.

Potrivit observatorulph.ro, textul SMS-ului primit de primarii PSD din Prahova de pe telefonul consilierului județea Rareș Enescu a fost următorul: 'M-a rugat d-na Laura Moagher sa va transmit urmatorul mesaj: Joi, 15 febr, ora 9.00 va roaga sa trimiteti, 5 persoane din partea dvs pe strada Cantacuzino din Ploiesti (n.r. aici își are sediul DNA Ploiești). Nu conosc detalii. Pentru orice alt detaliu va rog sa o sunati pe Laura'.

Contactată de site-ul citat, Laura Moagher neagă că ar fi inițiat un astfel de demsers.

'Am fost surprinsă când am primit mesaje de la mai mulți primari cum că răspund pozitiv apelului meu. Acel SMS a fost dat de consilierul județean Rareș Enescu, la inițiativa lui. Nu am știut despre acest demers. Este adevărat că în sediul PSD Prahova am spus că m-aș duce să protestez, dar nu ca parlamentar, ci ca persoannă fizică. Repet, nu am organizat nicio astfel de acțiune pe linie politică', a explicat Moagher. 

Până la această oră, consilierul județean PSD Rareș Enescu nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere.

Citește și: PSD se reunește în forul de conducere: Evaluarea secretarilor de stat și poziționarea în scandalul DNA, pe agendă

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Iarnă de poveste în Delta Dunării: Lacul care a devenit un imens patinoar
Loading...
Comentarii