MENIU CAUTĂ
02 Noi. 2015 15:52 , de Maria Vlad

Momente sfâșietoare pentru rudele uneia dintre victimele din Colectiv: ”Mâine, la înmormântare, o să bem vinul luat pentru nuntă“

Distribuie

 

Sute de oameni au fost alături de familia fetei în momentul în care cortegiul a sosit la biserica Vovidenia. Familia tinerei, părinții şi sora Gabriela, care printr-o minune rămăsese acasă şi nu a fost la concert, cu greu au reuşit să îşi depăşească durerea. 'Fetiţa mea frumoasă, fetiţa mea…, atât putea să mai spună printre lacrimi mama tinerei, sprijinită pe brațe de câteva persoane.

'Nu a fost singură acolo în aceea noapte. A fost în club cu mai mulţi prieteni şi cu logodnicul ei. Când a  izbucnit incendiul ea era la toaletă și nu a mai putut să iasă. S-a creat o busculadă şi era prea firavă, acolo a fost legea junglei, ea nu a mai putut să se salveze', a spus Alexandru Nechifor, vărul tinerei. Valentina urma să îmbrace la anul rochia albă de mireasă. 'Mâine, la înmormântare, o să bem vinul care era luat pentru nuntă, spuneau cu jale apropiaţii.
Valentina absolvise Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi lucra la o firmă publicitate şi marketing din Capitală.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii