Mergi direct la conținut »
VIDEO | Momentul în care fereastra unui avion cade din cauza tulburențelor
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Momentul în care fereastra unui avion cade din cauza tulburențelor

VIDEO | Momentul în care fereastra unui avion cade din cauza tulburențelor

240 de pasageri ai unui zbor Air India au trecut prin momente de groază, în urma unor turbulențe. Mișcările bruște au făcut ca o fereastră să cadă în timp ce avionul se afla la 4.600 de metri în aer.

Incidentul a avut loc în urma unor turbulențe prin care a trecut avionul Boeing 787. În momentul în care fereastra a căzut, aceasta a fost luată de o însoțitoare de zbor care a reușit să o pună la loc.

În cele din urmă, aeronava, care efectua un zbor de doar 30 de minute, a aterizat în siguranță, însă cel puțin cinci pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Fiecare fereastră din cabina pasagerilor este compusă din trei geamuri, ale căruri roluri diferă în funcție de poziția lor. Cel aflat cel mai aproape de pasager are rolul de a proteja următorul strat de zgârieturi.

Incidentul vine după ce motorul unui avion Boeing 737 al Sothwest Airlines a explodat în timpul unui zbor pe ruta New York – Dallas. Atunci, un geam al aeronavei s-a spart, iar o pasageră a fost aspirată pe jumătate în afara avionului, în timp ce aparatul de zbor se afla la 10 kilometri în aer.


FOTO| Primele imagini cu Kate Middleton după ce a născut al treilea copil

 
 
Close
Închide
  Close