Mergi direct la conținut »
VIDEO | Momentul incredibil în care un avion aterizează pe autostradă, printre mașini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Momentul incredibil în care un avion aterizează pe autostradă, printre mașini

VIDEO | Momentul incredibil în care un avion aterizează pe autostradă, printre mașini

Momente terifiante petrecute pe o autostradă din Statele Unite ale Americii. Un avion a aterizat pe mijlocul străzii, vineri, printre foarte multe mașini care circulau cu viteză.

Totul s-a petrecut pe autostrada Interstate 8, din San Diego, California. Avionul de mici dimensiuni nu a mai putut ajunge pe aeroport pentru aterizare după ce a întâmpinat o serie de probleme tehnice, iar pilotul a fost nevoit să se oprească pe o șosea aflată în apropiere, scrie Mirror.

Imaginile surprinse de o cameră aflată la bordul unei mașini arată momentul în care roțile avionului au atins șoseaua, în timp ce ceilalți șoferi încercau să schimbe banda de circulație, să reducă viteza sau să o sporească pentru a evita coliziunea cu aparatul de zbor.

Doi oameni se aflau în interiorul aeronavei, aceștia fiind cei mai speriați în urma incidentului ieșit din comun.

Poliția susține că mai multe echipaje au sosit la fața locului și că aterizarea pe autostradă „a fost un miracol”, având în vedere că pilotul a evitat orice obstacol.


CITEȘTE ȘI: OPINIE/ Cronica unei dispariții care a înmărmurit România. Marius Mitran, despre moartea lui Ilie Balaci: Nici măcar nu e adevărat


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Close
Închide
  Close