Mergi direct la conținut »
VIDEO VIRAL | Momentul sfâșietor în care un băiețel este jefuit în plină stradă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO VIRAL | Momentul sfâșietor în care un băiețel este jefuit în plină stradă

VIDEO VIRAL | Momentul sfâșietor în care un băiețel este jefuit în plină stradă

Imaginile cu un băiețel jefuit de un adolescent au făcut înconjurul lumii. Copilul se plimba cu câinele lui, un Jack Russel Terrier, când un tânăr s-a apropiat de el și i-a furat animalul de companie. 

Incidentul a avut loc pe 4 ianuarie, pe Badger Avenue din Crewe, Marea Britanie. Momentul în care câinele a fost smuls din mâinile copilului a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui club din apropiere, potrivit mirror.co.uk.

În imagini se poate vedea cum băiețelul încearcă să-și recupere câinele, urmărindu-l pe hoț. Hoțul se face însă nevăzut. Autoritățile britanice au făcut apel la populație pentru identificarea infractorului. Recent, câinele a fost reunit cu micuțul lui stăpân, potrivit unei postări de pe o pagină Facebook.


Parcuri de milioane, în cel mai sărac sector al Capitalei! Primăria de la 5 cheltuiește 25 de milioane de euro pe spații verzi și patinoare


 

Close
Închide
  Close