De Andreea Radu,

Jurnalistul a comentat, vineri seara, la Digi24, reacția pe care a avut-o Eugen Teodorovici săptămâna aceasta la adresa ministrului Finanţelor, Florin Cîțu.

Teodorovici a trecut prin spatele lui Cîțu în timp ce acesta dădea declarații presei și i-a strigat: „Trage o liniuță la Guvern! Vezi că iese praful pe nas!”, scrie Digi.24.ro.

„Presa ar trebui să-l ignore pe acest marțafoi odios. Faptul că-i comentează toate aceste mârșăvii de derbedeu de cartier e în favoarea individului. Presa ar trebui să nu-l mai bage în seamă nicio secundă: Da, domnule, zi!”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Pe Dăncilă, de pildă, oare de ce o mai întreabă presa în legătură cu Standard & Poor’s? De ce o întreabă pe Dăncilă, domnule? De ce o mai bagă în seamă?”, a mai spus jurnalistul.

În luna octombrie, Eugen Teodorovici a făcut niște comentarii deplasate la adresa unei jurnaliste, imediat după ce guvernul din care face parte a picat la moțiunea de cenzură.

Ministrul Finanțelor de atunci a fost oprit pe holul Parlamentului de o jurnalistă de la b1.ro, care l-a întrebat ce va face în continuare, iar răspunsurile lui au fost insinuante și jignitoare.

Citeşte şi:

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului: „A vrut să arate că Orban este Anticristul, că e împotriva bisericii”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense