Mergi direct la conținut »
FOTO | Motivul pentru care unei femei au început să-i cedeze organele imediat după ce a născut. A ajuns în stare critică! Galerie foto
14imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

FOTO | Motivul pentru care unei femei au început să-i cedeze organele imediat după ce a născut. A ajuns în stare critică!

Louise Double, în vârstă de 31 de ani, din Jersey, a crezut că totul merge bine cu sarcina ei, dar imediat după ce a intrat în travaliu starea ei de sănătate s-a deteriorat brusc. 

Tânăra a fost internată în spital pentru o naștere asistastă medical. După ce i s-a făcut anestezia epidurală, Louise a simțit o durere în coaste, dar a presupus că sunt normale, potrivit mediadrumworld.com.

La jumătate de oră după ce a născut o fetiță, Louise a spus că nu se simte bine. Brusc, pielea i s-a făcut galbenă, iar tensiunea îi scădea din ce în ce mai mult. Ea a fost dusă la terapie intesivă și pusă pe dializă.

Testele medicale au relevat că ficatul lui Louise ceda și medicii au decis să o transporte de urgență cu elicopterul la Londra pentru a primi tratament de specialitate.

Ea a fost pusă rapid pe lista de donatori. Louise și-a petrecut prima lună din viața fiicei ei, Amelia, în spital. Prin povestea ei, tânăra mămica speră să încurajeze oamenii să devină donatori de organe.

Doctorii au indicat că femeia a suferit de sindromul HELLP, un sindrom rar care se întâlnește la femeile gravide și care poate provoca cedarea organelor sau moartea.

FOTO NORTHFOTO

 


Mărturisirea lui Florin Busuioc. „Mi-am pus dorința să îmi treacă astea cinci coaste rupte în urma resuscitării”


 

Close
Închide
  Close