Mergi direct la conținut »
Soacra îndrăgostită de ginere a furat din telefonul fiicei poze nud cu bărbatul. Reacția acestuia când a aflat totul
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Soacra îndrăgostită de ginere a furat din telefonul fiicei poze nud cu bărbatul. Reacția acestuia când a aflat totul

Soacra îndrăgostită de ginere a furat din telefonul fiicei poze nud cu bărbatul. Reacția acestuia când a aflat totul

Un bărbat a povestit pe Reddit situația dificilă prin care trece din cauza faptului că soacra lui s-a îndrăgostit de el. La început, cuplul a crezut că este o glumă, dar apoi a prins-o pe femeie trimițându-și pe telefonul ei imagini nud cu bărbatul. 

„Eu și soția mea suntem împreună de câțiva ani. Avem obiceiul de a ne trimite poze indecente de pe vremea de când eram la începutul relației noastre, potrivit mirror.co.uk.

Lui Mil (soacrei) i s-au aprins călcâiele după mine de când m-a cunoscut. Este ciudat. Am vorbit cu ea despre faptul că mă simt inconfortabil și a vorbit cu ea și soția mea. Totul a părut că se liniștește și ne-am spus că ea flirtează cu toată lumea”, a povestit bărbatul.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. El povestește că atunci când mama și fiica și-au petrecut timpul împreună, într-un moment în care soția lui era la baie, femeia și-a trimis poze nud cu el de pe telefonul fiicei ei.

Soția bărbatului a descoperit ce făcuse mama ei. „A fost cumplit. Este umilitor și pentru mine să fiu văzut așa de alți oameni. Soția mea este alături de mine și mă susține. Este o violare a intimității ce a făcut ea”, mai spune cel care a povestit totul pe site-ul Reddit.

Internauții care au citit postarea bărbatului îl îndeamnă pe acesta să caute consultanță juridică în acest caz. Alții spun să se țină departe de soacra lui, dar acest lucru este dificil având în vedere că femeia deja spune tuturor că se simte părăsită de fiica ei.


Elena Cârstea, un agent imobiliar cam ghinionist în America. I-a scăzut cota, după ce-a vândut doar două case ieftine într-un an!


 

Close
Închide
  Close