13 Sep. 2017 20:34 , de Unturică Andreea

EXCLUSIV. Jurnalistul Marius Daia a fost găsit mort în locuință. Era nepotul ministrului Agriculturii

Distribuie

Jurnalistul Marius Daia a fost găsit mort în apartamentul său din Drobeta Turnu Severin. Tânărul avea 35 de ani și era nepotul ministrului Agriculturii.  Marius Daia rămăsese recent fără serviciu. Contactat de reporterii Libertatea, ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a declarat consternat la aflarea veștii.

Jurnalistul mehedințean Marius Daia a fost găsit mort în locuință de o echipă de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți. Vecinii au alertat polițiștii, după ce din apartamentul acestuia se simțea un miros pestinențial. Din primele date, se pare că tânărul de 35 de ani ar fi murit în urmă cu o săptămână, însă nimeni nu l-a căutat în tot acest timp.

Miercuri seară, în jurul orei 18.00, pompierii mehedințeni au spart ușa apartamentului din Drobeta Turnu Severin în care jurnalistul Marius Daia locuia singur.

La fața locului au ajuns și criminaliștii. Din primele verificări, aceștia au stabilit că Marius Daia ar fi decedat în urmă cu aproape o săptămână.

Jurnalistul Marius Daia a fost găsit mort – ipotezele anchetatorilor

Pe trupul neînsuflețit al acestuia nu au fost găsite urme de violență, surse apropiate anchetei susținând că este posibil ca jurnalistul să fi murit din cauza unei boli, însă anchetatorii nu exclud nici varianta sinuciderii.

Contactat de reporterii Libertatea, Petre Daea, ministrul Agriculturii, a spus că este consternat de aflarea veștii.

„Sunt consternat. Băiatul îmi este nepot, însă nu-l mai știu de mult, nu am luat legătura cu el”, a spus ministrul. El a precizat că tatăl lui Marius Daia s-a stins în urmă cu câțiva ani, iar tânărul avea grijă de mama lui.

Ministrul Agriculturii a spus că nepotul său era din comuna Șișești, iar în prezent locuia în Drobeta Turnu Severin.

Cadavrul a fost preluat de angajații Serviciului de Medicină Legală Mehedinți pentru efectuarea necropsiei.

Marius Daia a fost cameraman, redactor și editor de montaj la postul de televiziune “Tele2Drobeta”. De câteva luni, acesta rămăsese fără slujbă.

În urmă cu zece ani, Marius Daia a fost reținut pentru trafic de droguri. El a fost prins în flagrant în timp ce vindea, împreună cu un amic, un gram de hașiș. Potrivit polițiștilor, tânărul ar fi făcut parte dintr-o grupare de crimă organizată.

Citește și: Gregorian Bivolaru, prima declarație după eliberare: „Vă așteaptă multe surprize spirituale minunate – unele în premieră”

Comentarii
template not found template not found template not found
template not found template not found template not found
← Inchide