MENIU CAUTĂ
14 Apr. 2017 12:12

Nereguli la restaurantul lui Donald Trump. Ce au descoperit inspectorii sanitari

Distribuie

Restaurantul lui Donald Trump din resortul Mar-a-Lago are mai multe nereguli. Inspectorii sanitari au descoperit 13 încălcări ale normelor în bucătăria clubului privat exclusivist, unde liderul de la Casa Albă a primit mai mulți lideri străini, printre care și omologul său chinez Xi Jinping, relatează The Telegraph.

Bucătăria resortului Mar-a-Lago are mai multe nereguli, potrvit inspectorilor sanitari care au verificat locul pe 26 ianuarie, cu două săptămâni înainte ca premierul japonez să fie primit acolo.

Printre neregulile sesizate se numără depozitarea cărnii la temperature nepotrivite, peşte crud care nu trecuse prin „deparazitarea potrivită' şi două frigidere care nu fuseseră întreţinute corespunzător.

Trei dintre probleme au fost clasificate drept prioritate mare', ceea ce înseamnă că poate contribui direct la boli alimentare'.

Clubul percepe o taxă de admitere de 200.000 de dolari şi a devenit cunoscut drept Casa Albă din Sud.

Neregulile de la restaurantul clubului Mar-a-Lago au ieșit la iveală, după ce presa americană a scris că autorităţile din Florida se gândesc să impună o taxă Trump' pentru a acoperi costul weekendurilor petrecute de preşedinte în acest club exclusivist.

Mai precis, vizitele lui Trump au costat contribuabili comitatului Palm Beach aproximativ două milioane de dolari, în condiţiile în care comitatul cheltuie peste 60.000 de dolari pe zi în perioadele în care liderul de la Casa Albă se află acolo. Majoritatea fondurilor sunt necesare pentru a plăti orele suplimentare ale poliţiştilor.

Loading...
Comentarii