De Mihai Niculescu,

Postarea Netflix România a stârnit valuri de reacții la comentarii, dar au existat și utilizatori, abonați ai serviciului de streaming, care au înțeles ce au vrut să comunice reprezentanții din România ai companiei.

Imaginea este un stop-cadru dintr-o animație pentru adulți „Big Mouth- Gură mare” iar penisurile împachetate în hârtie de cadouri sunt însoțite de mesajul „Happy Holidays- Sărbători fericite”

„Chill, pudibunzilor! Să nu va uitați la „Gura Mare”, că nu e pentru voi!” a scris o utilizatoare, dezvăluind de unde provine imaginea respectivă.

„Nu prea ați fost inspirați cu această postare. Le-ați oferit tuturor abonaților o p…de sărbători. Ma voi asigura ca nu vă mai urmăresc. Urat !” este un alt comentariu, de data aceasta dezaprobator.

„Pare ca a spart vreun preadolescent acneic contul de de Fb Netflix și a pus poze cu penisuri împachetate. Sau trebuia sa fie amuzant?” a scris un alt internaut.

Pagina Netflix România are aproape 62 de milioane de urmăritori.

Potrivit publicației Ziar de Cluj, Netflix România nu este la prima ispravă în ceea ce privește comunicarea online. Au avut un mesaj controversat și cu ocazia Referendumului pentru definirea familiei, au făcut glume despre unele exprimări ale ex-prim ministrului Viorica Dăncilă. Recent, au oferit gratuit filmul Klaus, tocmai în preajma alegerilor prezidențiale.

Sursa foto: Pexels

Citeşte şi:

Ministrul Mediului și-a luat un consilier care își dădea singur contracte. A fost dat afară de la muncă pentru că a bătut un coleg

Am fost de Crăciun într-un centru pentru victimele violenței în familie. Aici ajung femeile doar cu hainele pe ele, copii de mână și coșmaruri care le urmăresc ani buni 

Sclavia celor mai săraci oameni ne aduce ciocolata pe masa de Crăciun. Lungul drum al boabelor de cacao, din inima Africii până la noi în magazin

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați