MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 13:24

Nevasta unui politician român a fost implicată într-un accident soldat cu o victimă. Soțul declară: „Inițial a crezut că este vorba despre un câine!”

Distribuie

Un accident teribil a avut loc joi seară la Lețcani, în județul Iași. Un bărbat de 34 de ani a fost spulberat de un  autoturism Renault, condus de o femeie.

Victima se chema Vasile Amnaru și avea 34 de ani. În accident a fost implicată Adelina Lazăr, fiica unui afacerist din Neamț, și soția unui politician din Iași, a dezvăluit bzi.ro. Martorii au sunat la 112 și au alertat ambulanța și poliția.

„În cursul serii de joi, un accident rutier s-a produs pe raza localității Lețcani. În urma acestui accident s-a înregistrat o victimă, un pieton în vârstă de 34 de ani, care a decedat.

În momentul în care echipajele medicale au ajuns la locul producerii accidentului, s-a constatat că bărbatul care a fost lovit de autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral sever și dilacerare cerebrală. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD cu medic, dar, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut decât să declare decesul”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

S-a deschis dosar penal

„În cauza a fost deschis un dosar penal și se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt. Din primele verificări efectuate se pare că bărbatul se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă”, a precizat Ioan Bustiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Iași.

„Nu vreau să comentez prea mult pentru că nu este plăcut pentru mine. Din câte știu eu, bărbatul care a decedat era întins pe stradă, aproape de axul drumului. Soția mea se deplasa regulamentar, era în afara localității, dar, chiar și așa, mi-a spus că avea aproximativ 70 de kilometri pe oră.

Inițial a crezut că este vorba despre un câine, cine s-ar aștepta ca în mijlocul unui drum european să fie întins un bărbat? A încercat să evite, dar nu a putut face nimic. O astfel de întâmplare nefericită atrage probleme de ordin psihic și juridic.

Din punctul meu de vedere, ca avocat, susțin că soția mea nu este vinovată. Asta i-au spus și polițiștii”, a precizat avocatul George Lazăr, soțul femeii implicată în accident.

George și Adelina Lazăr sunt cunoscuți în Roman. Tatăl Adelinei este Eugen Păuleț, un afacerist cunoscut care a cochetat și cu politică.

Soțul Adelinei este vicepreședinte al PNL Neamț. Pe numele Adelinei Lazăr a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 


Cum se tergiversează un accident grav: poliția a cerut de la Garda de Mediu un număr de mașină greșit! În loc de MH, a întrebat de MM, iar Garda a răspuns: „Nu e mașina noastră!”

Citește mai multe despre Accident și Iași pe Libertatea.

Comentarii