Mergi direct la conținut »
VIDEO | Nicolae Bănicioiu, detalii tulburătoare despre momentul în care Mihai Tudose a făcut infarct. „Am vrut să îl ridic, dar și-a pierdut cunoștința”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO | Nicolae Bănicioiu, detalii tulburătoare despre momentul în care Mihai Tudose a făcut infarct. „Am vrut să îl ridic, dar și-a pierdut cunoștința”

VIDEO | Nicolae Bănicioiu, detalii tulburătoare despre momentul în care Mihai Tudose a făcut infarct. „Am vrut să îl ridic, dar și-a pierdut cunoștința”

Deputatul Pro România Nicolae Bănicioiu a povestit, miercuri, pentru Libertatea, momentul în care colegul său, Mihai Tudose, a făcut un infarct. Fostul premier şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost resuscitat chiar de Bănicioiu, care este de profesie medic.

De Valentina Postelnicu,

Liderii Pro România au sărbătorit, marţi, la un restaurant din centrul Capitalei, ziua de naştere a deputatului Nicolae Bănicioiu.

În timp ce se aflau la masă, Bănicioiu spune că l-a observat pe Mihai Tudose că a pus capul pe masă, dând semne că nu se simte bine.

„Eu eram lângă el, la masă, şi la un moment dat am văzut că şi-a pus capul pe masă. Chiar spusese că nu se simte bine, şi, când m-am dus lângă el, după o discuţie, am aflat că avea o durere în capul pieptului, care ulterior am constatat că era difuză, spre stânga, cu transpiraţie excesivă. Am încercat să îl ridic, dar avea ameţeli”, a spus Bănicioiu, precizând că ulterior, acesta şi-a pierdut cunoştinţa şi l-a resuscitat, până la sosirea ambulanţei.

Nicolae Bănicioiu a mai afirmat că Tudose se află încă sub supravegherea medicală, iar zilele acestea se va decide dacă este externat.

„El este extrem de jovial, dar nu aş fi foarte convins cp trebuie să vină în două zile,. Va veni, şi va fi la fel de implicat pentru că l-am văzut foarte pasionat, în ultima perioadă”, a mai spus Bănicioiu.

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte
Recomandări

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte

Despre o posibilă supărare legată de demisia din PSD, deputatul Nicolae Bănicioiu a spus: „Şi pentru el, şi pentru mine, este o supărare, noi am fost amândoi de la început în PSD, dar acum partidul nu mai arată cu ce era înainte, Aveai la ce să te raportezi. Da, cred că este o supărare, dar cred că sunt mai multe cauze pentru care s-a ajuns la acest infarct”.

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”C.C. Iliescu” Bucureşti, Şerban Bubenek, a precizat, marţi seară, că fostul premier Mihai Tudose se simte bine și că a fost dus pe secţia de supraveghere cam la o oră după internarea în spital.

Foto: Vlad Chirea


Citeşte şi:

INTERVIU EVENIMENT. Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Rațiu, și-a pierdut speranța în PNȚ  și PNL și spune că partidele noi pot „să depășească PSD și ALDE” doar dacă fac „alianțe funcționale”

Close
Închide
  Close