Mergi direct la conținut »
Nicolas Cage a poposit la o pensiune din Alba iar oamenii l-au tratat cu bunătăți. Ce a mâncat celebrul actor american
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Nicolas Cage a poposit la o pensiune din Alba iar oamenii l-au tratat cu bunătăți. Ce a mâncat celebrul actor american

Nicolas Cage a poposit la o pensiune din Alba iar oamenii l-au tratat cu bunătăți. Ce a mâncat celebrul actor american

Actorul Nicolas Cage a mâncat tradițional la o pensiune din județul Alba, și s-a fotografiat apoi cu oamenii locului. Actorul american, cu o filmografie impresionantă, este invitat special al Transilvania Internațional Film Festival și a făcut un popas și în Alba.

De Mihai Niculescu,

Nicolas Cage, cunoscut și din filmele „Lord of War” și „Ghost Rider” a poposit la Conacul Secuiesc, din satul Colțești, comuna Rîmetea.

Proprietarii pensiunii au scris pe Facebook cu ce preparate l-au delectat pe actorul american, publicând și o fotografie cu acesta. El a mâncat bunătăți specifice zonei: gulaș, sărmăluțe cu smântână și pâine de casă, relatează alba24.ro.

alba24.ro

Azi avem un musafir deosebit. Actorul american Nicolas Cage, aflat în România ca invitat special la TIFF, a venit în vizită la Conacul Secuiesc-Székelykő Kúria” au scris reprezentanții conacului pe Facebook, în dreptul fotografiei alături de Nicolas Cage.

Sursa foto: Conacul Secuiesc-Székelykő Kúria – Facebook

Close
Închide
  Close