De Cristian Burcioiu,

Actele medicale referitoare la decesul ziaristei – descoperită fără suflare în locuința ei din Otopeni – sunt gata, însă legiștii nu au cui să le predea pentru că nimeni, niciun membru al familiei sau vreo altă persoană împuternicită de aceștia, nu a venit să ridice trupul neînsuflețit de la morgă.

La capătul câtorva de ore de examinare, legiștii nu s-au pronunțat încă asupra cauzei exacte a decesului realizatoarei TV. Pe actul constatator specialiștii au notat ”cauze neprecizate”, dar investigațiile medico-legale nu se vor opri aici. În zilele ce vor urma, inima vedetei de televiziune va fi investigată pentru a confirma sau infirma suspiciunea de infarct care planează acum asupra morții Cristinei Țopescu.

Acum, vorbim de o cauză neprecizată a decesului. Nu au fost găsite semne de violență sau ale unor boli cronice. Doar urmele unei operații mai vechi, de extirpare a uterului. Au fost prelevate probe pentru toxicologie și pentru efectuarea testelor ADN. La o primă vedere, vorbim de un infarct suferit, cel mai probabil, în somn.  

Surse medicale INML:

Chiar dacă legiștii au încheiat o primă parte a investigațiilor și au emis primele documente medicale, nimeni din familia Cristinei Țopescu sau vreun apropiat împuternicit de familie nu a venit să se intereseze de procedurile de ridicare a trupului neînsuflețit.

Găsită în pat, învelită

Cristina Țopescu a fost descoperită, duminică seară, decedată în locuința ei din Otopeni. Ea era îmbrăcată într-un tricou cu mânecă scurtă și pantalon de pijama, pe patul din dormitor, acoperită până la nivelul umerilor cu o pătură. Moartea a surprins-o pe Cristina dormind pe partea dreaptă a corpului. Din cauza numărului mare de zile care trecuseră de la deces (aproximativ 15 zile), dar și a căldurii excesive din apartamentul care avea toate ferestrele închise (centrala termică era în funcțiune), cadavrul intrase în putrefacție, cu uscarea tegumentelor.

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»
Recomandări

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»

La capul patului, pe noptieră, au fost găsite flacoane de diazepam și de ketonal începute, semn că vedeta TV lua medicamente fie la indicațiile medicilor, fie din proprie inițiativă.

Pe pătura cu care se învelise era mult păr de câine, semn că animalele pe care le ținea în casă (trei câini), dormiseră pe ea. Surse judiciare vorbesc de faptul că două dintre animale au murit în casă, probabil de sete, pentru că în cameră erau castroane cu mâncare, dar nu și cu apă.

Citeşte şi:

Cauza morții Cristinei Țopescu. Primele concluzii ale legiștilor

Vlad Voiculescu, întrebat de Adriana Nedelea dacă cineva din Ministerul Sănătății putea sesiza absența Cristinei Țopescu: „Evident!”

Cristina Țopescu a murit. Primele declarații ale vecinei care a sunat la 112

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă