MENIU CAUTĂ

Noi imagini cu elicopterul din Mamaia. Era cât pe ce să accidenteze turiștii aflați pe faleză

Distribuie

Au apărut noi imagini cu elicopterul din Mamaia, care era cât pe ce să rateze aterizarea, lângă un club de fiţe. În această înregistrare se vede că elicopterul zboară foarte jos, iar oamenii care se aflau pe faleză sunt nevoiţi să se ferească  de obiectele răvăşite de suflul puternic.


URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA


Incidentul a fost surprins de o cameră instalată la bordul unei maşini. Potrivit ziuaconstanta.ro, în acest nou videoclip se poate observa cum elicopterul zboară foarte jos şi oamenii care trec pe stradă trebuie să se ferească de avalanşa de obiecte care sunt luate pe sus.

Un panou a fost desprins de rafalele provocate de trecerea elicopterului, iar un bărbat a fost la un pas să fie lovit. De asemenea, trecătorii au fost nevoiţi să suporte norul de praf.

Sâmbătă, o tânără a surprins momentul şi a pus filmuleţul pe Facebook cu următorul comentariu: „Până să vă arate televiziunile, vă arăt eu aroganţa supremă: să aterizezi cu elicopterul în faţa clubului la Mamaia. Şi.. cât pe ce, să faci şi un mic accident”.


Citește și: LIVE VIDEO/ Pentru toți cei care n-au reușit să ajungă la mare de 1 Mai! Libertatea vă arată LIVE, 24 de ore din 24, ce se întâmpă la Mamaia și în Vama Veche


Citește mai multe despre elicopter și mamaia pe Libertatea.

Comentarii