MENIU CAUTĂ
22 Ian. 2013 12:44

Noua Skoda Octavia: spirit practic la superlativ

Distribuie

Octavia a fost intotdeauna o referinta in ceea ce priveste spatiul interior oferit, cel mai mare din segmentul sau. Cu cea de a treia generatie, Skoda ridica si mai mult stacheta. Nu doar in ceea ce proveste oferta de spatiu, ci si in felul in care este acesta organizat. Noua Octavia a crescut sensibil in dimensiuni, spatiul interior fiind principalul beneficiar.

Marea surpriza a noii Octavia o reprezinta dotarea de siguranta, care in acest moment este una dintre cele mai avansate de pe piata, nu doar in gama Skoda. In premiera, Octavia este dotata cu airbag de genunchi si poate fi configurata cu airbaguri laterale pentru locurile din spate. Un pachet complet de sisteme de asistenta pun noul sedan compact al Skoda pe picior de egalitate cu modelele din zona superioara a clasei medii.

Noua generatie Octavia propune la lansare opt motoare turbo cu injectie directa, patru pe benzina si patru diesel, cu puteri cuprinse intre 86 CP si 180 CP. Dintre acestea, sase dispun de sistem start&stop  cu recuperarea energiei de franare.

Citeste mai multe informatii despre noua Skoda Octavia pe site-ul Auto Bild

Comentarii