De Mihai Niculescu,

Jandarmii de la Inspectoratul Prahova au avut nou intervenții sâmbătă, pentru alungarea urșilor, se precizează într-un comunicat al instituției.

Sâmbătă, 15.06.2019, jandarmii prahoveni din cadrul I.J.J. Prahova au intervenit pe tot parcursul zilei, în urma mai multor apeluri venite pe S.N.A.U. 112, unde a fost semnalată apariţia urşilor, în mai multe localităţi, respectiv Breaza, Telega, Buşteni si Azuga.

Jandarmii au folosit semnalele acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor salbatice. O intervenţie mai dificilă a jandarmilor montani din detașamentul Sinaia, a fost în jurul orelor 21:30 pentru a recupera două persoane ce se aflau pe traseul montan Buşteni – Cascada Urlătoarea, care s-au speriat la apariţia unui urs pe traseul de deplasare, persoanele fiind recuperate şi coborâte în staţiunea Buşteni fără probleme au precizat jandarmii.

Jandarmii prahoveni au mai fost solicitați în alte cinci situații în localitățile Șotrile si Valea Doftanei, în această săptămână, tot pentru îndepărtarea urșilor.

Jandarmii recomandă ca în astfel de situații să vă îndepărtați urgent de animalele sălbatice sau agresive, să intrați într-un loc sigur şi să anunțați imediat autoritățile pe numărul unic de urgență 112, arată sursa citată.

9 solicitari de intervenție pentru îndepărtarea urșilor. Sâmbătă, 15.06.2019, jandarmii prahoveni din cadrul I.J.J. Prahova au intervenit pe tot parcursul zilei, în urma mai multor apeluri venite pe S.N.A.U. 112, unde a fost semnalată apariţia urşilor, în mai multe localităţi, respectiv Breaza, Telega, Buşteni si Azuga. Jandarmii au folosit semnalele acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor salbatice. O intervenţie mai dificilă a jandarmilor montani din detașamentul Sinaia, a fost în jurul orelor 21:30 pentru a recupera două persoane ce se aflau pe traseul montan Buşteni – Cascada Urlătoarea, care s-au speriat la apariţia unui urs pe traseul de deplasare, persoanele fiind recuperate şi coborâte în staţiunea Buşteni fără probleme. În această săptămână, jandarmii prahoveni au mai fost solicitați în 5 situații în localitățile Șotrile si Valea Doftanei. Jandarmii recomandă ca în astfel de situații să vă îndepărtați urgent de animalele sălbatice sau agresive, să intrați într-un loc sigur şi să anunțați imediat autoritățile pe numărul unic de urgență 112.

Publicată de Jandarmeria Prahova pe Duminică, 16 iunie 2019

Citește și: Bani și oferte limitate pentru cei care au vrut să cumpere televizoare prin Programul ”Rabla la electrocasnice”. Administrația Fondului de Mediu a schimbat regulile înainte de lansare pentru că au cerut producătorii


Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase