MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 22:12

O bătrână de 70 de ani a fost obligată să stea într-o cușcă de câine

Distribuie

O bătrână de 70 de ani a fost obligată să stea într-o cușcă de câine și era ținută fără apă și mâncare de o rudă mai tânără care trebuia să aibă grijă de ea. Un bărbat și o femeie din Texas au fost arestați după ce autoritățile au aflat de viața pe care o ducea, scrie ABC News.

Leonnie Darlene Anderson Castillo în vârstă de 47 de ani și iubitul acesteia, Tommy Lee Anderson, de 49 de ani, au fost arestați fiind acuzați de vătămare corporală a unei persoane vârstnice.

Polițiștii care se ocupă de caz au arătat că bătrâna a oprit un ofițer de poliție pe stradă în orașul Malakoff și i-a povestit la ce au supus-o Castillo și Anderson. Ea a povestit că a fost închisă într-o cușcă de câine și au înfometat-o în repetate rânduri.

Victima a declarat, de asemenea, că ruda ei, Castillo, a încercat să o înece într-o cadă și că a lovit-o în picioare și i-a dat cu genunchii în piept. Ea a mai povestit că a fost dezbrăcată și a fost forțată să meargă pe cioburi de sticlă.

Cei doi i-au luat femeii cardul pe care îi intra pensia de care beneficia pentru că este persoane cu dizabilități și i-au folosit banii refuzând să-i dea măcar mâncare.

Bătrâna a spus că alte rude ale sale au încercat să vină să o ia de la Castillom dar aceasta a refuzat să o lase să plece.

Potrivit poliției, bătrâna a fost supusă abuzurilor în perioada 5 ianuarie – 22 august. În cele din urmă rudele sale au luat-o pe bătrână de la locuința în care se afla.


Citește și: FOTO | Imagini din ultima vacanță de vară a lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei nu s-a mai pozat la bustul gol


 

Citește mai multe despre Batrana, caine și texas pe Libertatea.

Comentarii