MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 15:38

O bătrână din Iași a fost prădată de banii de la saltea. Hoții s-au dus direct în dormitor și au plecat cu 33.000 de lei

Distribuie

O bătrână din Iași a fost prădată de banii de la saltea. Femeia de 76 de ani chiar strânsese o mică avere sub salteaua patului, adică suma de 33.000 de lei. Nu a reușit însă să fie prea discretă, pentru că hoții au venit la pont și s-au dus direct la locul unde ascunsese banii.

Bătrâna din Iași este din localitatea Țuțora și nu a vrut să-și pună economiile la bancă, ci a preferat să-i țină sub saltea. Sub salteaua din dormitor adunase aproximativ 33.000 de lei

Acum câteva nopţi, casa ei a fost călcată de hoţi, aceştia mergând direct la saltea şi furând întreaga sumă. Miercuri, 8 august, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au identificat hoţii, respectiv doi tineri din comună, ambii în vârstă de 25 de ani, relatează ziaruldeiasi.ro.

Prejudiciul a fost recuperat parţial. Astfel, au fost recuperaţi 3.100 de lei şi un telefon în valoare de 700 de lei, susceptibil a fi cumpărat cu banii ce ar fi rezultat din săvârşirea infracţiunii”, au precizat poliţiştii ieşeni.

Hoții au fost reținuți și prezentați judecătorului în vederea emiterii mandatului de arestare.


VIDEO/Ovidiu din Brașov a dus la protest ”covrigi pentru frați”. ”Țările devin civilizate când cetățenii se implică”


 

Comentarii