MENIU CAUTĂ
17 Aug. 2018 17:18

VIDEO | O bătrână din SUA care culegea păpădii a fost imobilizată cu o armă cu electroșocuri dintr-un motiv incredibil

Distribuie

Poliția a imobilizat cu o armă cu electroșocuri o bunică în timp ce ea culegea păpădii, după ce un angajat din zonă a văzut-o folosind un cuțit să taie florile pe terenul unui club de noapte, în apropiere de casa ei.

Bătrâna al-Bishara, originară din Siria, vorbește doar arabă și avea nevoie de păpădie pentru a prepara o salată. Ea locuiește în orașul Chatsworth, în statul american Georgia.

La sosrei, polițiștii au scos imediat pistoalele și au încercat să se facă înțeleși de bătrânica din Siria. „Am început să comunicăm cu ea, spunându-i să arunce cuțitul pe care îl avea în mână. Nu știam dacă ea nu înțelege sau noi nu ne puteam face înțeleși”, a declarat poliția, scrie Sky News.

Poliția susține că și-au aruncat mai întâi ei cuțitele ca să îi arate femeii ce să facă, apoi au tras cu electroșocuri către ea.

Un polițist susține că folosirea pistolului cu electroșocuri a fost justificată, adăugând că „o bătrână în vârstă de 87 de ani, cu un cuțit, tot are abilitatea să rănească un polițist”. El a mai adăugat că a fost nevoit să folosească pistolul cu electroșocuri pentru a nu folosi „forța fatală” pentru a opri situația.

Ulterior, bătrâna a fost încătușată, arestată și dusă la poliție. Nepoata ei, Martha Douhne, susține că „ea nu arăta deloc violent”.

De atunci, biata femeie are probleme cu somnul și se teme să iasă afară din casă. „A crezut că a fost împușcată”, a mai spus nepoata ei.


CITEȘTE ȘI: 'Bărbatul în alb' și drepturile omului, în Parlament. Ce spun deputații despre violențele de la miting: 'Nu știu, nu am văzut, nu sunt la curent'


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Comentarii