Mergi direct la conținut »
O cocioabă arsă din Silicon Valley, California, se vinde cu 800.000 de dolari. De necrezut cum arată
Ştiri Libertatea > Ştiri > O cocioabă arsă din Silicon Valley, California, se vinde cu 800.000 de dolari. De necrezut cum arată

O cocioabă arsă din Silicon Valley, California, se vinde cu 800.000 de dolari. De necrezut cum arată

O casă arsă din Silicon valley, California, este scoasă la vânzare cu un preț astronomic.

De Dana Aramă,

Este o cocioabă în care și-ar fi și frică să intri, dar cu toate acestea o casă arsă din cartierul san Jose Willow Glenn din Silicon valley, America, este scoasă la vâncare pentru o sumă fabuloasă. Prețul respectivei case este de 799.000 de dolari.

Casa, nelocuită de doi ani, are un teren de 540 metri pătrați, iar agentul imobiliar nu doar că spune că sumă este rezonabilă, ci și afirmă că valoarea este dată și de faptul că noul proprietar va putea păstra ce ziduri dorește când o va reconstrui.

De altfel, zona californiană Silicon Valley (San Francisco Bay) este cea mai scumpă din SUA din punct de vedere al prețurilor imobiliare. O reședință în acea zonă poate ajunge și la un preț mediu de 2,5 miloane de dolari, în timp ce în alte regiuni din Statele Unite, prețul mediu al unei case se ridică la aproximativ 240.000 de dolari.


Citește și: VIDEO/ Istoricul Mădălin Hodor, despre Brigada Antiemigrație: ,,Spionajul românesc era a doua Securitate. Efectele au fost dramatice”


 

Close
Închide
  Close