Mergi direct la conținut »
UPDATE / Reacția Ryanair după ce o cursă a companiei a revenit pe aeroportul Otopeni, la o oră de la decolare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / Reacția Ryanair după ce o cursă a companiei a revenit pe aeroportul Otopeni, la o oră de la decolare

UPDATE / Reacția Ryanair după ce o cursă a companiei a revenit pe aeroportul Otopeni, la o oră de la decolare

O cursă Ryanair Bucureşti - Dublin a revenit pe Aeroportul Henri Coandă la o oră de la decolare. Compania aeriană a anunțat că piloții au decis să revină pe aeroport din cauza unei probleme tehnice.

UPDATE 12 februarie: Poziția oficială a companiei Ryanair:

„Acest zbor din București către Dublin (9 februarie) a revenit pe Aeroportul București la scurt timp după decolare, din cauza unei probleme tehnice. Clienții au rămas la bord, timp în care tehnicienii Ryanair au inspectat aeronava, aceasta fiind autorizată pentru zbor. Zborul către Dublin a fost operat cu o întârziere de 1 oră și 36 de minute. Ryanair își prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați de această întârziere.”, se arată într-un comunicat al companiei. Totodată, Ryanair precizează că nu a fost declarată nicio situație de urgență.

UPDATE. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti transmite că aeronava Ryanair FR7346 care efectua o cursă București – Dublin, a decolat în condiții de siguranță de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, la ora 21:20. La scurt timp de la decolare, pilotul a solicitat aterizare de urgență. Imediat s-a format dispozitivul de urgență pe aeroport, conform procedurilor din aviație. La ora 22:50, aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni, în aceleași condiții de siguranță absolută.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Aeronava a decolat către Dublin la ora 00:44


Avionul Boeing 737 a decolat vineri seara, în jurul orei 21:55, de pe Aeroportul Henri Coandă, cu destinaţia Dublin. La o oră de la decolare, aeronava a revenit pe aeroport, după ce piloţii au cerut să aterizeze de urgenţă. Conform boardingpass.ro, avionul ar fi lovit cu coada pista in timpul procedurii de decolare.

Ana State, purtător de cuvânt al aeroportului, a declarat că lucrătorii aeroportului au verificat pista de pe care a decolat avionul şi nu au găsit nicio urmă care să confirme incidentul. Verificările vor fi reluate sâmbătă dimineaţă.

Aceasta a mai precizat că avionul a aterizat în siguranţă, iar cei 173 de pasageri vor fi preluaţi de o altă aeronavă.


Citește și: VIDEO/Cum arată o oră de matematică atunci când înlocuiești tabla cu cretă cu calculatorul. Ministerul Educației a aprobat primul auxiliar digital


Close
Închide
  Close